BVL actief op het 468 FZ FORZA Smash.

Gepubliceerd: zondag 01 februari 2015 Geschreven door P.Dijkstra

Petra Lok kwam uit in de GD 6 met een gelegenheidspartner en in het DE6. In de gemengddubbel wisten ze de eerste ronde te overleven. Hierna bleek de nummer twee geplaatst net even iets sterker.

Erwin van de Hoeve, niet geheel fit, moest in de HE6 in de eerste ronde in drie games het veld ruimen. In het HD6 met Peter Dijkstra wonnen zij in drie games hun eerste partij.

Dit ging echter niet van een leien dakje. Zoals vaker op de toernooien liep het weer niet echt lekker, hun spel moest beter in de volgende ronde. Hier wachtte namelijk het nummer 1 geplaatste koppel. In de eerste game was het spel nog niet echt verbeterd van de Lemster heren. Deze game werd dus verloren. In de tweede game konden ze eindelijk laten zien dat zij wel mee kunnen komen op het hogere niveau. De game lag lange tijd in balans en pas op het eind verloren de heren met minimaal verschil van de uiteindelijke toernooiwinnaars.

Peter wist in zijn enkelwedstrijden de eerste partij te winnen. Een leuke opsteker voor de nog wat onzekere Lemster. Maar ook in de daarop volgende partij wist hij goed weerstand te bieden tegen een 4e divisie speler. Sterker nog de eerste game werd met 22-20 gewonnen! In de tweede game wat concentratieverlies en daardoor dus verlies.

In de beslissende derde game kwam Peter weer terug in de partij. Op de stand 19-18 werd er zelfs gedacht aan winst. Helaas kostte deze gedachten Peter de kop.

Wanneer de loting van het toernooi eens wat gunstiger uit zou pakken voor onze BVL leden, dan maken zij toch zeker kans om eens een groots resultaat neer te zetten. Een ding is zeker, binnen een jaar hebben onze spelers aangehaakt op dit hogere niveau en maken ze naam binnen het circuit!