Keukenhuis Lemmer 1  verslaat koploper!

Geschreven: zondag 09 december 2018
Geschreven door Peter Dijkstra

 

Nu dat de return wedstrijden zijn begonnen , start Keukenhuis Lemmer 1 meteen met een verrassing. Waar de uitwedstrijd tegen koploper Amor verloren werd met 6-2. Pakte de Lemsters nu thuis de winst met dezelfde cijfers.

 

Met de rentree van Erwin van de Hoeve binnen het team, kon het vertrouwde herendubbel duo worden ingezet. Peter Dijkstra speelde samen met Erwin hun vertrouwde spelletje. Hierdoor konden ze onder de druk van de tegenstanders uitkomen en zelf de winst binnen halen. Het damesdubbel ,Anouk Maatman en Jeanette Bouma, speelde een knappe partij. Helaas net 1 foutje te veel waardoor er verloren werd met miniem verschil.

 

Gedurende de enkelpartijen lag de verwachting dat het jongere Amor hier de punten zouden pakken. De heren Erwin en Peter bleken echter slimmer te spelen en ook over de langere adem te beschikken. Beiden pakten de winst. 

 

Ook Anouk Maatman dreef haar tegenstander tot het uiterste. In drie sets moest Anouk blijven afwisselen om onder het aanvals geweld uit te komen. Met haar scherpe drops maakte zij uiteindelijk het verschil. Petra Lok moest de winst aan haar voorbij laten gaan.

 

Bij de gemengddubbels werd het nog heel spannend bij Jeanette en Peter. Zij wisten pas in de verlenging tijdens de derde set het verschil te maken. Door twee vlijmscherpe services van Jeanette kon de winst bij geschreven worden. Eerder hadden Erwin en Petra ook al in hun vertrouwde opstelling de tegenstanders het nakijken gegeven.

 

Winst voor Keukenhuis Lemmer damesdubbel!

Geschreven: zondag 18 november 2018
Geschreven door Peter Dijkstra

De concurrentie in de Hoofdklasse is moordend dit seizoen. Bij elke wedstrijd wordt er voor elk punt gestreden. Zo was de confrontatie tussen Novum en BV Lemmer 1 geen uitzondering ,zondag 18 november.

 

In Groningen hadden de heren het zwaar. Tijdens hun dubbel kwamen Peter Dijkstra en Erwin van de Hoeve niet door het defensieve spel van hun tegenstanders heen. Er werd wel goed gespeeld maar het afmaken bleek lastig. De dames prikte wel door de verdediging. Met een aanvallend spel legde Anouk Maatman en Jeanette Bouma hun wil op het spel. 

 

Tijdens de enkels weer meer kansen voor de dames dan voor de here. Toch wist Peter een sterke partij neer te zetten en liet de tegenstander zwoegen voor de punten. Anouk was uiteindelijk de enige die de wedstrijd winnend wist af te sluiten. Met haar bekeken spelletje weet ze ondanks haar leeftijd menig ervaren tegenstander te verslaan.

 

Met de mixpartijen moesten de Lemsters weer proberen de stand gelijk te trekken.

Jeanette en Peter speelden een prima partij waarbij de tegenstander weinig in te brengen had. Petra Lok en Erwin stuitte op meer tegenstand. In een spannende gelijkopgaande drie setter waren zij net de minst gelukkige. Met miniem verschil werd er verloren waarmee de eindstand op 5-3 voor Novum kwam.

 

Eerst volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd op 9 december. Hierin gaat BV Lemmer op voor de revanche tegen Amor

Keukenhuis Lemmer 1 pakt de winst!

Geschreven: zondag 30 september 2018
Geschreven door Peter Dijkstra

 

De eerste winst voor Keukenhuis Lemmer 1 is binnen. Zondag 30 september werd dit resultaat behaalt in een thuis wedstrijd tegen Meteor uit Veendam.

 

 

Keukenhuis Lemmer 1 sterk in de enkelpartijen!

Geschreven: zondag 04 november 2018
Geschreven door Peter Dijkstra

 

 

 

Een nog niet volledige fitte Erwin van de Hoeve moest dit weekend weer aantreden in team Keukenhuis Lemmer 1. Zij moesten het opnemen tegen LBC uit Leeuwarden, een niet gemakkelijke opgave.

 

Zware pot voor Keukenhuis Lemmer 1.

Geschreven: maandag 24 september 2018
Geschreven door Peter Dijkstra

Voor Keukenhuis Lemmer 1 stond er zondag 23 september een uitwedstrijd tegen Amor op het programma. Wederom een nieuwe naam binnen dit team namelijk Tjeerd Brandes die Erwin van de Hoeve verving ivm blessure.