Badmintonjeugd Carnaval toernooi

Gepubliceerd: dinsdag 28 februari 2017 Geschreven door a.winters

Omdat het carnavalstijd is en wij graag een toernooi met een thema spelen. Was er op maandag 27 februari een Carnaval-toernooi voor de badmintonjeugd. De jeugd zelf had de organisatie in de handen. Uiteraard onder supervisie van de leiding. Iedere jeugdspeler mocht een seniorgast meenemen. Dat waren over het algemeen een der ouders of hun broer of zus. Met maar liefst 28 deelnemers konden we de hal flink vullen. Meer banen gebruiken was niet mogelijk door een ingelaste competitiewedstrijd bij de senioren. Dus zaten er iedere ronde wat spelers langs de lijn even bij te komen.

Natuurlijk werden er 3prijzen uitgeloofd voor de mooist uitgedoste personen. En er was een  1e, 2e , 3e en 4e prijs beschikbaar voor de 4 beste spelers. Nou verkleden… daar was men goed in. Hihi. Van piraat tot patatzak, als shuttle en duivel of Tiroler boertje of zelfs als koe. Het zat er allemaal tussen. De wedstrijden waren goed ingedeeld. Men speelde zowel als kind met gast ook een keer als kind tegen een gast. Soms ook als 2 jeugdspelers tegen de ouders. Maar hoe we het ook bekeken als leiding, je zag het plezier er van af stralen. Ook kwam er een adspirant jeugdlid om het hoekje kijken, deze was dolenthousiast met de moeder dat ze volgende week weer terug komen.

8 Minuten per wedstrijd was al lang genoeg voor sommige spelers. Vooral de ouders kregen er van langs, maar er waren ook wel ouders die juist het tegenovergestelde deden en nog beter de spelregels wisten dan de jeugd. Hihi. Heel veel plezier hebben we gehad samen, en daar gaat het allemaal om. Het spelplezier staat bovenaan. De Badmintonvereniging Lemmer staat wel positief bekend om het sociale gedrag. Dat was vanavond ook weer goed te zien. De prijzen voor de mooist verklede personen gingen naar: 1. Fronique en max Celso, 2. Remboud en Quirine van Iddekinge, 3. Douwina en Jarik Hernamdt. De wedstrijdprijzen gingen naar: 1e prijs Jop van Kolck, 2e prijs Tonnie de Ruiter 3e prijs Astrid Lodewijkx 4e prijs Robert van Kolck

klik hier voor meer foto's