Bowlingavond Jeugd

Gepubliceerd: dinsdag 24 januari 2017 Geschreven door A.Winters

Omdat er geen sporthal beschikbaar was, besloten wij om een avond te gaan bowlen met de jeugd.

Gezellig een uitstapje, een mooi sociaal gebeuren.

Deze avond werd gehouden in Restaurant De Baai. Bijna iedereen was om 19.00 uur present in de giga grote kelder van De Baai. Even melden en schoenen aantrekken. Zoek je maat maar op. Marlon onze gastvrouw van de Baai, deelde de groepen in. En in no time konden we los op de banen. Angela Winters plaatste een GO PRO camera tussen de beide banen in en alles zou gefilmd worden. Weer eens even wat anders. Jikke Zandstra een van onze nieuwe jeugdbegeleiders had een flinke camera mee en schoot daarmee mooie plaatjes. Ook de jeugd was actief met hun mobiel. Multitasking zoals dat heet.

De ballenbak had grote aantrekkingskracht, zo ook het voetbalspel. Arjenne Dijkstra begeleide de jeugd bij het darten, zo kon iedereen ook een pijltje werpen. Ook was er jeugd die een partijtje ging biljarten. Ongekend talent. Ondertussen rolden de bowlingballen over de banen links en rechts in de goot. Ik zag zoveel ballen, dat ik eigenlijk niet eens een strike heb gezien? Wel is er flink gescoord. Ook de drankjes vlogen over de toonbank en we kregen een lekkere schaal met hapjes voor de neus gezet. Een bijdrage van onze sponsor Dijkstra Schoenen mochten we ontvangen voor dit sociale moment. De jeugd leerde elkaar weer meer kennen. Ze trainen al vaak in selecte groepen op sterkte en leeftijd. Zo kent iedereen elkaar niet altijd direct bij naam. Dit is dan een mooie gelegenheid om dit op te krikken.

De prijzen vielen ook in de smaak. Een mooie doos met chips, fruitdrank, popcorn en een ijskoel-tas die je wel gebruiken kunt op dit moment zonder koel elementen, met daarbij nog een kaart waarmee je weer iemand blij kunt maken om 3 maal gratis mee te trainen op een trainingsavond in de hal. Want ons motto 3 maal gratis spelen ging vanavond niet op uiteraard. Expliciet voor leden. Gezien de reacties die ons inmiddels al hebben bereikt, was het een topavond. Dik tevreden en bekaf ging de jeugd (en de leiding) naar huis. De prijswinnaars waren 1e van beide groepen: Jitze Dijkstra en Femke Hettinga 2e van beide groepen waren: Jop van de Kolk en Dustin de Ruiter.

Klik op de foto voor meer foto's