Zware pot voor Keukenhuis Lemmer 1.

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 Geschreven door Peter Dijkstra

Het was dus even wennen voor Peter Dijkstra in het herendubbel. Hier een daar moest nog even worden gefinetuned echter gunde de tegenstanders de heren die tijd niet. Ook de dames Jeanette Bouma en Anouk Maatman kwamen niet feilloos uit de startblokken en hadden geen zicht op de winst.

 

Het eerste punt voor Lemmer kwam op naam van Tjeerd. Hij werd conditioneel tot het uiterste gedreven door zijn ook sterke tegenstander. Gelukkig wist Tjeerd het nipt in twee sets af te sluiten. De overige enkelpartijen stonden ook zwaar onder druk. Alleen Petra Lok had daar nog het meeste zicht op de winst. In drie sets ging zij ten onder. 

 

Tijdens de gemengddubbels werden de verschillen tussen beide teams kleiner. Petra en Tjeerd speelde tot tweemaal toe een verlenging. Beiden keren lag het gelukt niet op hun hand. Peter Dijkstra en Jeanette speelde een spannende eerste game. Na lang gelijk optie zijn gegaan bracht de ervaring het verschil. Met name in de tweede set werd het speelplan goed uitgevoerd en werd er nog een puntje binnen gesleept voor BV Lemmer.

 

 

Zondag 30 september speelt BV Lemmer 1 thuis tegen Meteoor.