Eerste punten voor Keukenhuis Lemmer 1

Gepubliceerd: zondag 16 september 2018 Geschreven door Peter Dijkstra

De heren Zaten er de eerste set wel dichtbij set winst. Echter na verlies ,ook verlies van de tweede set. Bij de dames eigenlijk hetzelfde verloop. Al wisten zij het nog tot een verlenging te schoppen.

 

Bij de enkelpartijen werden de punten verdeeld. Erwin van de Hoeve trof een erg sterke singlelaar en net als Petra Lok werd het punt verloren. Het toch wel verrassende eerste punt kwam op naam van Peter Dijkstra. Net op tijd weer hersteld van een langdurige blessure, wist hij alweer een goede pot neer te zetten.

 

Het nieuwe teamlid Anouk Maatman liet ook al zien, iemand te zijn om mee rekening te houden. Ondanks haar jonge leeftijd speelde zij een zeer gedegen partij. Veel rust en goede inzichten kenmerken haar spel. Haar tegenstandster had hier geen antwoord op.

 

De 4-2 achterstand werd uiteindelijk weer gelijk getrokken met winst in de beide gemengddubbels. Zowel Petra en Erwin als Peter en Jeanette Bouma hadden profijt van het goed op elkaar in gespeeld te zijn. Een compact dubbel waar de tegenstander maar niet doorheen kwam.

 

De eerste vier punten zijn weer binnen. Het zal dit jaar wel sprokkelen worden in deze zware klasse. Maar een goed begin is er. Volgende wedstrijd is volgende week zondag tegen AMOR te Groningen