Keukenhuis Lemmer 1 promotie kandidaat.

Gepubliceerd: woensdag 07 februari 2018 Geschreven door Peter Dijkstra

In het herendubbel was er nog niets aan de hand. Het gerenommeerde dubbel: Peter Dijkstra en Erwin van de Hoeve speelde de wedstrijd zonder problemen naar de winst. De dames Petra Lok en Maaike Hofstede stuitte als eerst op het extra verzet. De invuldame speelde slimmer en maakte daarmee het verschil ten opzichte van de vorige keer.

 

In de enkelpartijen kregen de heren het zwaarder voor de kiezen. Erwin van de Hoeve moest zelfs zijn meerdere erkennen. Peter wist de jeugd ternauwernood van zich af te houden. Door kalm te blijven en daarmee een achterstand weer goed te maken bracht zijn ervaring de doorslag. De dames van Lemmer waren simpelweg sterker in de enkelpartijen, hierdoor konden er dus weer twee punten bijgeschreven worden.

 

Het beslissende punt kwam op naam van Maaike en Peter. Zij maakten het zichzelf nog wat moeilijk in de tweede set. Gelukkig waren zij er op tijd weer bij om winnend af te sluiten. Erwin en Petra speelde ook een spannende pot maar moest de winst in Hoogeveen laten.

 

Met deze 5-3 overwinning heeft Keukenhuis Lemmer zich definitief veilig gesteld als beste nummer twee van de 1e klasse. Hiermee zijn ze kandidaat gesteld voor promotie voor het volgende seizoen, een mooie prestatie.