Keukenhuis Lemmer 1 te sterk voor Amor.

Gepubliceerd: zondag 28 januari 2018 Geschreven door Peter Dijkstra

Waar het damesdubbel niet gewonnen werd, bleek dit gelukkig niet een voorbode van een lastige middag. De heren Erwin van de Hoeve en Peter Dijkstra waren duidelijk 1 of twee maatje te groot voor hun belagers. In het herendubbel werd het al een eenvoudige overwinning en en de enkelpartijen waren zij ook al heer en meester.

 

Het verschil bij de dames lag dichter bij elkaar. Na verlies van het damesdubbel hadden de dames wat goed te maken. Maaike Hofstede deed dit door geconcentreerd en rustig te spelen en won daarmee verdiend. Petra Lok werkte wat meer voor haar punten ,maar haar ervaring gaf de doorslag.

 

Tijdens de gemengddubbels had de tegenstander nog tactisch de dubbels omgedraaid. Erwin en Petra hadden dus geen enkele moeite met hun partij. Peter en Maaike lieten zien niet voor hun maatjes onder te doen. Zij speelden scherp en aanvallend waardoor de tegenpartij geen schijn van kans had.

 

Een dikke 7-1 overwinning kan Lemmer 1 weer bijschrijven. Eerst volgende wedstrijd is een inhaalwedstrijd. Deze wordt maandag 29 januari al gespeeld in en tegen Hoogeveen.