Keukenhuis Lemmer 1 schiet te kort!

Gepubliceerd: zaterdag 04 november 2017 Geschreven door Peter Dijkstra

De dubbel partijen werden verdeeld. Daar waar de meeste kansen geacht waren bij het damesdubbel, ging deze toch ten onder. Het herendubbel van Erwin van de Hoeve en Peter Dijkstra speelde een drie setter. In hun beide gewonnen sets wisten ze snel het verschil te maken.

 

Tijdens de enkelpartijen lag de verwachting op twee punten. De heren troffen hier sterke tegenstanders en moesten het ontgelden. Maaike Hofstede zat er niet lekker in. Ze kwam maar niet toe aan het spelen van haar eigen spel en verloor. Petra Lok haalde wel eenvoudig een punt binnen.

 

Een 2-4 achterstand kon alleen nog maar omgezet worden naar een 4-4 gelijke stand. Maar ook hier het geluk niet op de schouders van de Lemsters. Erwin en Petra verloren nipt in drie games met steeds maar twee punten verschil en bloedstollende verlengingen. Om het verlies wat dragender te maken gingen Peter en Jeanette Bouma volledig voor hun mix. Ook hier moest weer drie games gespeeld worden en viel de beslissing, ten nadele, in de verlenging.

 

Een vervelend 2-6 verlies voor Keukenhuis Lemmer 1. Maar zij staan nu weer op scherp en willen graag de return aangaan.

 

Volgende week weer een thuiswedstrijd. Dit keer tegen Drachten.