Wederom winst voor Keukenhuis Lemmer 1!

Gepubliceerd: zondag 15 januari 2017 Geschreven door Peter Dijkstra

De laatste uitwedstrijd voor Lemmer 1 was op zondag 15 januari tegen Bahosa te Hoogezand. Om nog te proberen een plaatsje te stijgen is het zaak voor Lemmer om nog zo veel mogelijk punten binnen te slepen.

In de dubbels begonnen de Lemsters voortvarend. Daar waar de heren in twee games snel klaar waren ,speelden de dames Petra Lok en Maaike Hofstede een drie setter. In de derde set hadden de dames het vizier weer op scherp en werd de winst eigenlijk probleemloos binnen gehaald.

Tijdens de enkelpartijen ook weer drie setters. Zowel Maaike als Erwin van de Hoeve werden tot het spelen van drie games gedreven. Helaas voor Maaike verlies waar Erwin wel de winst veilig stelde. Ook Peter Dijkstra en Petra wisten te winnen.

Met de mix-partijen in het vooruitzicht moest de score opgevoerd worden om concurrent Drachten onder druk te zetten. Zij hadden dezelfde dag gelijk gespeeld tegen Stadskanaal en kan Lemmer dus inlopen op hen.

Petra en Erwin speelden hun vertrouwde spelletje waar de tegenstander geen antwoord op had. Ook Peter en Maaike waren duidelijk een maatje te groot waardoor de winst binnen gehaald werd en de eindscore op een 7-1 overwinning werd gezet.

Zondag 22 januari speelt Keukenhuis Lemmer hun laatste wedstrijd. Thuis nemen zij het op tegen BC Go en verdedigen daarbij hun ongeslagen status in thuiswedstrijden.