Keukenhuis Lemmer 1 zet stijgende lijn voort.

Gepubliceerd: zaterdag 12 november 2016 Geschreven door Peter Dijkstra

12 November stond er een uitwedstrijd tegen BC Go in de planning. Het herendubbel kwam sterk uit de startblokken maar kende in de tweede game wat haperingen. Toch werd er desondanks in twee games afgerekend. De Petra Lok en Maaike Hofstede speelden drie games. Elke game was tot op het eind toe spannend. Helaas door een paar eigen foutjes ging deze dan toch verloren voor Lemmer.

In de enkelpartijen werd er ook flink gescoord. Alle partijen werden hierin gewonnen door Lemmer. Peter Dijkstra maakte het hierin nog het spannendst. De eerste game werd nog eenvoudig gewonnen. De tweede game was Peter  het spoor bijster. Pas in de derde game en op aanwijzingen van zijn partner Erwin van de Hoeve  werd de juiste tactiek weer opgepakt. Een grote achterstand werd weer ongedaan gemaakt en de winst hiermee binnen gesleept.

Tijdens de mixpartijen werden de krachten van de dames en de heren weer gebundeld. Het goede samenspel van beiden dubbels resulteerde weer in twee straight sets overwinningen.

Wederom een 7-1 overwinning voor Keukenhuis Lemmer 1, een goed eind van de eerste helft. 20 November beginnen de returns weer met als eerste Drachten die op bezoek komt in Lemmer.