Bestuursperikelen

Gepubliceerd: zondag 22 november 2015
Geschreven door Peter Dijkstra

Tijdens de Algemene Leden Vergadering op 18 november heeft het Bestuur afscheid genomen van verschillende bestuursleden.

Geesje de Jong heeft haar termijn uitgezeten als Algemeenlid en aanspreekpunt voor de woensdagochtend. Helaas kon zij niet aanwezig zijn en is haar functie ook nog niet opnieuw opgevuld.

Van secretaris Alan Brotski is vervroegd afscheid genomen, dit om diverse redenen. Hij zal nu worden vervangen door Chantal van der Meijs. Chantal speelt al een tijdje competitie voor onze vereniging en als zich net zo inzet tijdens de het wedstrijdspelen als voor het secretariaat dan heeft het Bestuur alle vertrouwen in haar!

Na zo'n viertien jaar trouwdienst heeft dan ook Theo Beersma het Bestuur verlaten. Theo was penningmeester en is de club altijd goed van dienst geweest. Ook had hij het ledenbestand onder zijn beheer. Deze beide taken worden nu overgenomen door Jannie Troelstra. Jannie staat midden in de vereniging en weet dus goed wat er op de verschillende afdelingen van de vereniging zich afspeelt. Zij zal hierdoor een waardevol lid van het Bestuur zijn en wordt dan dus ook van harte welkom geheten.

Op de foto: Interim Voorzitter  Chris Nederkoorn bedankt Theo Beersma voor zijn trouwe diensten.

De functie van Voorzitter van de Vereniging is nog steeds vacant. Voor aanmelding voor deze functie of Algemeen Lid ,neem contact op met het Bestuur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jubilaris en afscheid op ALV

Gepubliceerd: zaterdag 29 november 2014
Geschreven door P.Dijkstra

Tijdens de Algemene Leden Vergadering werden er dit jaar een drietal leden in de de bloemen gezet. De dames Janny de Vries en Nansje de Ruiter zijn al 25 jaar lid bij onze vereniging. Zij zijn actief op de woensdagochtend, waar zij leuke potjes spelen en vooral een gezellige ochtend hebben.

Zij ontvingen uit handen van de voorzitter een mooie bos bloemen en het jubileumhanddoek van onze club.

Ook voorzitter Alie Winters werd in de bloemen gezet en bedankt voor haar inzet voor de vereniging als voorzitter!

Na drie periodes als voorzitter vindt Alie dat het nu tijd is voor nieuw vers bloed in het Bestuur. Alie blijft nog wel actief voor de vereniging, dit als PR en Jeugdbegeleiding.

 

 

Jubilerende leden worden in de bloemen gezet!

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2013
Geschreven door Alie Winters

De 40 jarige Badminton Vereniging Lemmer zet weer jubilerende leden in de bloemetjes.

Dit jaar zijn Dhr. Grotenhuis en Antje Zomer 25 jaar badminton lid.

25 jaar badmintonervaring bij de BVL.


In 1988 ben ik lid geworden van de badminton. Daarvoor had een paar jaar op tennis gezeten.

Toen er een nieuwe recreatiegroep bij de badminton kwam op de donderdagmorgen, heb ik hier voor gekozen.
Dit is een goede keuze geweest.

De meeste leden waren onervaren, net als ik.  Herman Winters trainde ons. Hij heeft ons heel wat geleerd.
Na verloop van tijd werden de recreatiegroepen op woensdag en donderdag kleiner. Daarom werd besloten om deze 2 groepen bij elkaar te doen op de woensdagmorgen. In het begin waren er vooral dames, maar dit is veranderd. Er zijn ook een aantal heren bij gekomen. Nu is Tony onze begeleider.

Nog steeds ga ik met plezier naar de badminton en hoop dit nog even vol te houden.

Antje Zomer

De heer Grotenhuis moet helaas met zijn jubileum afscheid nemen van de badmintonsport. Hij zal nu regelmatig te vinden zijn in de grote zaal (restaurant Suderigge), waar hij een keutje stoot.

Algemene Leden Vergadering

Gepubliceerd: zaterdag 22 november 2014
Geschreven door P.Dijkstra

Donderdag 18 oktober haalde de Badminton Vereniging Lemmer weer een teamsponsor binnen.

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2013
Geschreven door Alie Winters

FeentechHet 1e BVL team door de week wordt in de kleding gezet door FEENTECH uit Emmeloord.

 

Feentech is expert in het service en onderhoud verlenen voor verwarming en warmwater apparatuur. Na ondertekening van het contract werd Frank van der Feen van FEENTECH een bloemetje aangeboden door BVL voorzitter Alie Winters

Frank van der Feen kennen we als vanaf de jeugd als spelend lid bij de BVL. Op latere leeftijd is hij verhuisd naar Emmeloord en is daar lid geworden bij BV NOP. Toch speelt Frank nu weer waar zijn hartje ligt. Zelf speelt hij competitie bij het tweede BVL team.

Jubileum-uitje

Gepubliceerd: donderdag 24 april 2014
Geschreven door Anne van der Wal

jubileum-uitje

Badminton Vereniging Lemmer bestaat 40 jaar!

 

En om dit te vieren nodigt het bestuur al haar leden uit om mee te doen aan een leuke activiteit en aansluitend een etentje.

 

De opzet van deze dag is als volgt:

 

Om 14.00 worden alle deelnemers verwacht bij de Pancho.

Hier wordt getrakteerd op koffie en gebak.

 

Hierop volgend zal gestart worden met een fietspuzzeltocht door de Lemmer. Deze tocht is door iedereen te doen, maar men dient zelf voor een fiets te zorgen.

 

De tocht duurt circa 2 uur.

  

Tussen 17.00 en 18.00 zal iedereen weer terug zijn bij de Pancho,

om hier te gaan genieten van het aangeboden buffet incl. 3 consumpties. 

 

Om een goed beeld te krijgen van het aantal deelnemers vragen wij u voor 5 mei op te geven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de inschrijflijsten op uw speeldag.

   

Contactpersonen zijn:

maandag- donderdagavond: Peter Dijkstra

woensdagochtend: Jannie Troelstra

 

 

BVL Einde-seizoen uitje

Gepubliceerd: zondag 26 mei 2013
Geschreven door Peter Dijkstra

 

25-05-2013

Om gehoor te geven aan de vraag naar een uitje binnen de vereniging maar met andere activiteit, organiseerde BVL een middagje solexen door mooi Gaasterland. Aansluitend kon men gaan genieten van een heerlijk buffet- diner bij Hotel Gaasterland. Dit allemaal voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Helaas viel de inschrijving voor deze dag wat tegen en liet het zonnetje het ook nog eens afweten. Toch hielden we het droog en konden we onder leiding van Anja de Jong gaan genieten van de mooie omgeving van Gaasterland.