Sterk optreden Maaike Hofstede voor Keukenhuis Lemmer 1!

Categorie: Nieuws Gepubliceerd: zaterdag 18 november 2017

Tijdens de dubbels werd er geprobeerd agressief te spelen, de trage shuttle maakte dit soms wat lastig. Maar toch geen problemen voor de heren of dames van Lemmer.

 

In de enkelpartijen werden er andere partijen gespeeld dan voorheen. Dit betekende voor Erwin van de Hoeve een gemakkelijke overwinning. Peter Dijkstra moest er even op gewezen worden door trainer/coach Wouter van de Hoogden, om vooral zijn eigen spel te spelen. Dit resulteerde meteen in meer controle en winst in de partij.

 

Ook de dames speelden goed. Maaike Hofstede werd op haar te korte service gewezen. Hierna kon ze meteen meer druk zetten en de wedstrijd binnen halen. Petra Lok wist ook mede door een andere service meer grip te krijgen en won toen gemakkelijk de tweede set.

 

Tijdens de mix-partijen geen problemen voor Petra en Erwin. Maaike en Peter daarentegen sleepten ternauwernood een derde set binnen. Maaike speelde daarin een goede pot en kon met regelmaat Peter ondersteunen in het achterveld. Mede door haar goede spel werd ook het laatste punt binnen gehaald voor Lemmer.

 

10 December is de eerst volgende wedstrijd. Dan wordt er thuis gespeeld tegen Bahosa uit Hoogezand.