Succesvol Bedrijven Badminton toernooi

Categorie: Nieuws Gepubliceerd: zondag 16 april 2017

Voor de teams van Sterk, Bruinsma advocaten en het Zuyderzee Lyceum  was het een vertrouwd toernooi maar voor de teams van onder meer Sake Store en IJB was het de eerste keer.Er werd in 3 poules gespeeld en in de dames/mix poule werd er zeer sportief gestreden om de eerste plaats. Daar is uiteindelijk de eerste prijs binnen gehaald door het dames team van Bruinsma Advocaten.
In de andere poule die voor het meerendeel bestond uit dames met een zeer hoog gezelligheidsgehalte ging de strijd om de eerste prijs tussen De Fiets Famkes en het team Rinkeldekinkel. Het team Rinkeldekinkel bleek toch de sterkste van de 2 en werd eerste in de poule.
Binnen de herendubbel was de strijd niet altijd even gelijk maar om de eerste 3 plekken moest nog behoorlijk gestreden worden tussen Harlem Shuttel, De Baai en het Zuyderzee Lyceum. Uiteindelijk ging het Zuyderzee Lyceum met de eerste prijs ervandoor. Alle winnaars van eerste prijzen gaan heerlijk eten met de gewonnen dinerbon van Restaurant De Baai in Lemmer.
Ook dit jaar is het weer een gezellig en succesvol toernooi geworden.Voor de volgende keer zal het toernooi de naam “ Het Lemster badminton toernooi” gaan dragen zodat dat ook verenigingen, buren vrienden etc. zich als team kunnen opgeven.Het blijft een toernooi waarbij de gezelligheid voorop staat.Zodra bekend is wanneer het volgende toernooi zal zijn zullen we dit kenbaar maken via Facebook, het Lemsternijs en onze site www.bvlemmer.nl.
Voor meer foto's klik hier